w w w . u p i . f i
© UPI ry

 


TERVETULOA UPI RY:N KOTISIVUILLE!
UPI ry on suur-Helsingin alueella toimiva työpaikkaliikuntayhteisö, joka järjestää jäsenistölleen kilpailutoimintaa useissa eri liikuntalajeissa.


UPI:n jäseneksi pääsevät kaikki alueen yritykset ja niiden työntekijät. UPI:n hallinto ja toiminta ovat täysin jäsenistönsä käsissä. Päätöksenteko on joustavaa ja riippumatonta.


UPI:lla on meneillään 96. toimintavuosi. Laaja lajivalikoima on vuosikymmenien ajan edistänyt työikäisten liikunnan harrastusta.AJANKOHTAISTA JALKAPALLO 2020Kesällä taas -20 pelataan kolmessa sarjassa: mestis-, I-div.ja II-div. Kaikki pelit pelataan arkisin tekonurmella, Rajakylässä Rajakentäntie maanant. alk. klo 19.00-21.30 ja Puotilassa Rusthollarintie torstaisin klo 19.30-22.00.

Ottelut pelataan pikkukentällä 6+1 pelaajaa.

8-10 peliä/joukkue, riippuen lopullisesta joukkueiden määrästä.

Ilmoittakaa joukkueenne mukaan ja toiveenne mihin divariin haluatte osallistua 25.3.2020 MENNESSÄ. jani.kuivasaari@gmail.com

Lopullisen sarjapaikan päätämme me siten että joukkuemäärät menevät tasaisesti. Lähtokohtaisesti siten että mikäli joukkue ollut divareissa kärjessä nousee taso yhdella ja taas toisinpäin.